Itallap fejlesztés és workshopok

Kínáljon azoknak a vendégeinek is valami különlegeset, akik nem szeretnének alkoholt fogyasztani!

Éttermekkel, vendéglátóhelyekkel együtt dolgozom azon, hogy bővítsük az alkoholmentes itallapjukat, így még szélesebb választékot ajánlhatnak vendégeiknek. 

Kezdő csomag

Bevezetés a fermentálás világába

A kezdő csomag tartalmaz egy workshopot a csapatnak választható témában (kombucha vagy vízikefir), egy alap receptúrát és egy kezdő fermentáló csomagot és egy konzultációt.

Haladó csomag

Ismerkedés az alkoholmentes italokkal

A haladó csomag tartalmaz egy összetett workshopot (kombucha és vízikefir), az alapreceptúrákat, kezdő fermentáló csomagokat és két konzultációt.

Prémium csomag

Fermentált italok és dzsúzok Masterclass

A csomag tartalmaz két fermentáló workshopot, az alapreceptúrákat, a kezdő fermentáló csomagokat, illetve három konzultációt. 

Egyéni igények

Dzsúz párosítás

A csomag tartalmazza a személyre szabott italok kifejlesztését, ételek mellé való párosítás elkészítését éttermek, vendéglátóhelyek számára.

Egyéni igényekkel, részletekkel kapcsolatban írjatok nekem itt: Kapcsolat

Kosár
Fermentált ital receptek és workshopok - The Green Sommelier
Adatvédelmi áttekintés

Ez a weboldal sütiket használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. A cookie-k információit tárolja a böngészőjében, és olyan funkciókat lát el, mint a felismerés, amikor visszatér a weboldalunkra, és segítjük a csapatunkat abban, hogy megértsék, hogy a weboldal mely részei érdekesek és hasznosak.